Aradul clanului Falcă-Bibarț este orașul în care stadioanele au fost înlocuite de magazine și mall-uri. Trei stadioane au dispărut, fără ca o bază sportivă nouă să le înlocuiască, așa cum prevede legea. Interesele firmei de arhitectură a fostului primar Falcă au câștigat în fața sănătăți arădenilor.
Din proiectul inițial al stadionului UTA au fost tăiate pe rând acoperișul translucid, învelitorile laterale, un întreg etaj al pavilionului administrativ și altele. De la 3 ani, lucrarea s-a lungit la 7, iar costul final a fost dublu. La trei ani de la inaugurare, s-a mai cheltuit aproape un sfert din valoarea sa pentru înlocuirea suprafeței de joc (care nu a făcut față) și alte reparații. În acest timp, atât echipa cât și suporterii au fost nevoiți să joace pe alte stadioane și în alte orașe.
În jurul banilor dați de Primărie pentru echipa emblemă a orașului, UTA, se vehiculează suspiciuni de fraudă, lipsa controalelor nefăcând altceva decât să le întărească. Clubul înregistrează datorii, cauzate de un management opac, în ciuda finanțării publice primite.
Au fost promise, fără a fi vreodată realizate, terenuri de sport și baze sportive, precum complexul de pe Câmpul Liniștii. Similar parcurilor, din cartierele Aradului lipsesc bazele sportive, cetățenii fiind nevoiți să se deplaseze în zonele centrale pentru a face mișcare.
Suntem Noi și Ei.
Noi cu emoțiile și speranțele de mai bine, ei cu găștile și banii pe care îi administrează.